Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft.

FNTI - Vállalkozásfejlesztés

GINOP Plusz -1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Pályázok köre:

Mikro-, kis-, és középvállalkozások:

  • amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes) üzleti évvel
  • amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben 3 fő volt,

Pályázat részletei

FONTOS TUDNIVALÓ!!! - GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz)

Tájékoztatni szeretnénk Ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy a hamarosan megnyíló GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz) – pályázatai esetében tekintettel arra, hogy a pályázatok várható beadása május vége- június elejére húzódok el a 2020-as év mérlegadatai lesznek az irányadók ezért célszerű a 2020-as gazdálkodási évet mihamarabb lezárni és közzétenni. Ugyanakkor a 2020-as mérlegadatok ismeretében az előminősítést újra elvégeztetni.

Pályázat részletei

MUNKAERŐ-INTENZITÁS/2021 - Munkaerő-intenzitást növelő pályázat

A program elsődleges célja a KKV-k kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházásainak támogatása, amellyel a már meglévő vagy új tevékenysége tekintetében magas hozzáadott értékű terméket állít elő vagy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt. A célt a program a magas technológiai és műszaki tartalmú beruházások megvalósításának elősegítésével szolgálja.

Pályázat részletei

ÉPITŐ 5 - építőipari fejlesztési pályázat

Az ÉPÍTŐ-5 program célja a kkv-k technológiai fejlesztéseinek, gépbeszerzéseinek, újra iparosítási célt szolgáló beruházásainak finanszírozása.


Ismét meghirdeti a kormány az építőipari vállalkozásokat segítő ÉPÍTŐ-programot.

Pályázat részletei

Mi várható a 2021-2027-es uniós pályázatoktól?

A jövő év első negyedévében várhatóan megjelenteti a kormány az új EU-s ciklus forrásaiból az első pályázatokat, amelyek a kis- és középvállalkozásoknak, illetve a családoknak szólnak.

A 7 éves keretösszegből 35,1, a NextGenerationEU nevezetű új keretből pedig várhatóan 16,2 milliárd eurónyi forrásban fog majd hazánk részesülni és egyszerűsítést terveznek a pályázat rendszerben.

Pályázat részletei

2- kör - versenyképesség növelő támogatás

Július 6-án újraindul a közép-és nagyvállalkozásoknak elérhető versenyképesség növelő támogatás, melynek keretében egyszeri, vissza nem térítendő, akár 285 millió Ft-ot lehet igényelni a koronavírus-járvány következtében károsult vállalkozások beruházásaira.

Pályázat részletei

 

Kérdése van? Hívjon!

+36-20/377-9200