Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft.

Magunkról

A Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft. 2010 óta van jelen az tanácsadó és projektmenedzsment, internetes, reklám és szolgáltató piacon. Széles körű szakmai kapcsolatrendszerünkből fakadóan, olyan elismert informatikai, gazdasági, jogi és oktatási szakemberek, specialisták elérhetőségével rendelkezik, akikkel a megvalósítandó projektek jellegéből adódóan team-munkában, bevált vagy kísérleti módszerek alkalmazásával tudunk dolgozni.

Alapfilozófiánk, hogy az általunk kínált megoldások a megrendelő sajátosságainak, lehetőségeinek figyelembevételével legjobban feleljenek meg az igényeknek.

A Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft. célja, hogy az Európai Uniós pályázatokon a magyarországi települési önkormányzatok, intézmények, vállalkozások, vállalkozók eredményesen vegyenek részt. Magyarország a lehető legtöbb un. Uniós forráshoz jusson az elképzelések, tervek és kitűzött célok megvalósítása érdekében.

Munkatársaink: angol, német, francia nyelven beszélő, műszaki és informatikai mérnökök, közgazdász, agrármérnök, tanár, bankár, jogász, környezetvédelmi mérnök, építész, minőségbiztosítási szakember. Természetes elvárás, hogy a pályázatírás és projektmenedzsment szakértője is legyen. Ugyanakkor néhányan különböző szervezeteknél (Irányító Hatóságok, minisztériumok, stb.) oktató, szakértői és bírálói tevékenységet is végeznek.

Projektjeink kidolgozásánál és megvalósításakor mindig a tökéletességre törekszünk, így biztosítván ügyfeleink részére a sikert és taros növekedést.

Vállalkozások, vállalatok és családok számára egyaránt, teljes körű gazdasági, pénzügyi menedzsmentet nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy átlátjuk a teljes pénzügyi piacot, ismerjük a pénzintézetek összes ajánlatát, ezek minden előnyét és hátrányát.

Tevékenységünk legfontosabb eleme, hogy a pénzintézetektől maximálisan függetlenek vagyunk, egyik bank, biztosító felé sem vagyunk elkötelezettek, nem kell mindenáron egyiket sem rátukmálni az ügyfeleinkre. Megtehetjük azt, hogy az ügyfelünk érdekeit tarthatjuk szem előtt, és az összes pénzintézet ajánlatát átvizsgálva, megkeressük az ügyfél számára legkedvezőbbet, legolcsóbbat.

 

Kérdése van? Hívjon!

+36-20/377-9200