Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft.

Hírek

MEGNYÍLT A HENTESÜZLETEK TÁMOGATÁSÁRA KIÍRT PÁLYÁZAT

Megnyílt a hentesüzletek támogatására kiírt pályázat, amelyen akár 3,5 millió forintra is pályázhatnak a mikrovállalkozásként működő hentesüzletek.

A pályázó

  • egyéni vállalkozó vagy
  • gazdasági társaság lehet.

A támogatással olyan mikrovállalkozások élhetnek, amelyeknek fő tevékenységi köre a hús, húsáru kiskereskedelmét fedi le.

További feltétel, hogy a hentesüzlet rendelkezzen lezárt üzleti évvel, továbbá vállalja, hogy legalább 2023. december 31-ig folytatja a tevékenységét.

Fontos kikötés, hogy a pályázó a kérelem benyújtásakor nem állhat felszámolási, végelszámolási vagy kényszertörlési eljárás alatt, illetve nem rendelkezhet köztartozással. 

Egy vállalkozás egy pályázat benyújtására jogosult, függetlenül az általa üzemeltetett húsboltok számától.

A pályázatok benyújtására 2023. február 20. napjától 2023. március 20. napjáig a hentestamogatas.hoi.hu linken elérhető elektronikus felületen keresztül van lehetőség.

 Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

 

 

Kérdése van? Hívjon!

+36-20/377-9200