CímlapGreen EnergyIntelligens szélgenerátorok

szélenergia

Áramtermelés napelemekkel, szélgenerátorokkal

Hazánk éghajlati sajátosságaiból kifolyólag, a megújuló energiaforrások alkalmazható eljárásai közül áramtermelésre a hibrid rendszerek a legmegfelelőbbek.

Az áramtermelés megújuló energiával,  az egy rendszeren belüli szélgenerátor és napelem eszközök megfelelő arányának kialakításával, az ország bármely területén hatékonyan használható.
Legfőbb előnye, hogy a hibrid rendszeren belül használt nap- illetve szélenergia, hatékonyan egészíti ki egymást: például, ha nem süt a nap, de fúj a szél vagy fordítva, a rendszer akkor is működik.
Így a kihasználtság egész évben gazdaságosabb.

A függőleges szélturbina vagy vertikális szélgenerátor tengelye a talajra merőleges, a hagyományos szélgenerátorokkal szemben, aminek a tengelye vízszintes. Ez a függőleges kialakítás teszi lehetővé a vidéki és városi környezetben való felhasználását. A vertikális szélgenerátor nem függ a szélirányától, bárhonnan érkező szél forgatja a szélturbinát, az oldalról érkező széllökés nem fordítja ki a szélgenerátort szélirányból.

A zajtalan működést, a speciális lapátok és az alacsony fordulatszám (max. 60 fordulat/perc) teszi lehetővé. Vertikális szélturbinát olyan helyekre is lehetséges telepíteni ahol nagy a turbulencia, ennek a berendezésnek további felhasználási lehetősége az építmények tetejére való telepítés.

Ez utóbbi számos plusz energiaforrás hasznosítását is eredményezi. Az első a piacon, mely tudja amit megkövetelhet egy vásárló. Súly, méret és teljesítmény aránya miatt egyedülálló a világon. Különleges kialakítású rotor lapátjai teszik lehetővé a magas hatásfokot és a hangtalan működést.

 

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 23. vasárnap, 14:08

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

  • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
  • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
  • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
  • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.